De tennistraining op SV Kampong Tennis wordt gecoördineerd door TBL, onder leiding van Ron van der Kroon. Trainingen zijn alleen mogelijk voor leden van SV Kampong Tennis.


Opgave voor tennisles

Als je je wil aanmelden voor training kan je dit doen via: www.tbltennis.nl
Mobiel 06 54258639
E-mail Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

 

Algemene bepalingen

De tennisles gaat altijd door tenzij de docent anders beslist. Absentie is voor eigen rekening. Invullen en ondertekenen van de inschrijfstrook wil zeggen dat je op de hoogte bent en akkoord gaat met bovenstaande informatie, en dat je instaat voor de financiële consequenties. In de week voor aanvang van de cursus worden lestijd en lesdag telefonisch doorgegeven.

 

Jaarlijks 3 cursussen

Jaarlijks worden drie cursussen gegeven: van april t/m juli, van augustus t/m november en van december t/m maart het jaar daarop volgend. Elke cursus bestaat uit 14 lessen, waarvoor 15 weken worden gereserveerd. Dit betekent dat er maximaal één inhaalles wordt gegeven. Een voorbeeld: in week 3 en week 12 van de cursus kan er geen tennisles worden gegeven vanwege de weersomstandigheden, week 15 wordt nu gebruikt om lesweek 3 in te halen, lesweek 12 wordt dus niet ingehaald en is zodoende voor rekening van degenen die tennisles volgen.

 

Tennisles voor junioren

TBL streeft ernaar 8 tot 12 kinderen in één groep te plaatsen, kijkend naar niveau, leeftijd en beschikbaarheid.

  • Kosten voor junioren

De prijs per tennisles bedraagt € 6,25 per kind dat lid is van de SV Kampong tennis. Kinderen krijgen per tennisles € 1,00 subsidie van de vereniging. Dat wil zeggen dat de docent € 5,25 per tennisles per kind in rekening brengt aan de ouders. Per cursus zal dit een bedrag zijn van € 73,50. De rekeningen worden in de tweede lesweek verstuurd. Vanaf 1 december 2016 wordt per tennisles voor kinderen € 5,57 in rekening gebracht. Per cursus is dit € 77,88.

  • Bepalingen voor junioren

Bij deelname aan deze cursus krijgen kinderen 1 tennisles in de week. Als een kind besluit te stoppen met tennisles, moeten ouders dit minimaal 1 maand voor aanvang van een nieuwe cursus schriftelijk of telefonisch doorgeven aan de docent. Op deze manier kan de docent tijdig reageren op de mutatie die gaat plaatsvinden. Als de docent niets verneemt van de ouders, gaat de docent er vanuit dat het kind wil doorgaan met de volgende cursus.

 

 

Tennisles voor senioren

Groepen voor senioren bestaan doorgaans uit 4, 8 of 12 personen.

  • Kosten voor senioren

De docent hanteert een uurtarief van € 50,00. De kosten die in rekening worden gebracht zijn afhankelijk van de groepsgrootte en de lesduur. Dit is als volgt te berekenen: € 50,00 x (maal) het aantal lessen in de cursus : (gedeeld door) het aantal personen in de groep.

Vanaf 1 december 2016 geldt een uurtarief van € 52,50.

  • Mogelijkheden tennislessen voor senioren

Maandag            19.00 - 23.00
Dinsdag              18.00 - 23.00
Woensdag          19.00 - 23.00
Donderdag          19.00 - 23.00
Vrijdag                08.30 - 12.30
Vrijdag                19.45 - 21.45

Zaterdag              09.00 - 14.00
Andere ochtenden zijn eventueel ook mogelijk (afhankelijk van de beschikbaarheid van de docenten).

 

 

 

 

 

Banner
Banner
Banner