Maandagavond = Rackettrekavond

 

Als je zin hebt om andere tennisleden te leren kennen en ertegen te spelen, dan is rackettrekken iets voor jou. Het is bedoeld voor alle senioren, dus zowel beginners als gevorderden. Je hoeft je er niet voor op te geven. Je kunt iedere keer weer besluiten of je meedoet of niet.

Rackettrekken vindt plaats op maandagavond vanaf 19.00 uur en er wordt gespeeld op baan 1 en 2 en bij grote drukte ook baan 5. Door de ‘rackkettrekker’ Freddy Koekoek fred koekoek
(of een vervanger) worden elk halfuur koppels gevormd die tegen elkaar spelen. Indien je het voorgaande half uur niet hebt gespeeld (niet aanwezig, niet geselecteerd of gepauzeerd) dan heb je voorrang bij de loting. Bij voldoende belangstelling vindt de laatste trekking om 22.30 plaats. Rackettrekken gaat het gehele jaar door, dus ook in de herfst en winter, m.u.v. de maandagen die tijdens de Kerstdagen en/of Oud & Nieuw vallen.

Het heeft een vrijblijvend karakter: je komt, speelt, pauzeert en gaat wanneer je wilt. Het is de bedoeling om in een ontspannen sfeer lekker te spelen en daar hoort ook bij dat je rekening houdt met grotere sterkteverschillen. Na afloop is er vaak een ‘evaluatie’ waar onder het genot van een drankje en hapje de tennisavond en andere zaken worden doorgenomen.

De opkomst is onvoorspelbaar, soms is het om 19.00 al druk en de andere keer komt het pas later op gang. Zomers zijn er meer deelnemers (‘mooi weerspelers’) dan ’s winters. Mocht het ’s avonds omstreeks 19.00 regenen dan kun je komen en (zelf) gaan spelen maar de ‘rackettrekker’ komt wanneer de regen is gestopt.
Als dit je aanspreekt, hopen we je binnenkort op maandagavond welkom te heten.

 

Banner
Banner
Banner