Een laddercompetitie maakt het mogelijk om andere spelers uit te dagen en wedstrijden te spelen. Naast de enkelspelladder is er ook een dubbelspelladder.

 

Alle leden van SV Kampong Tennis zijn op deze ladder geplaatst. Of je actief wilt worden op de ladder, is aan jezelf. Als je niet op de ladder staat maar wel wilt deelnemen als lid, stuur dan even een bericht, zodat wij je kunnen toevoegen.

 

Je kunt andere spelers op twee manierenuitdagen: via de whatsappgroep (de groepen staan hieronder) of via de facebookgroep.

 

Via whatsappgroep

Je wordt deelnemer van de whatsappgroep. Even een bericht naar Steven (06 50572769) en hij voegt jou toe tot deze groep. 

 

Via facebookgroep

Je wordt deelnemer van de facebookgroep door naar de beheerders een bericht te sturen met het verzoek jou toe te voegen. 

 

Vervolgens

Je zoekt in jouw ladder iemand die jij wilt uitdagen.

Je zoekt vervolgens deze speler op in de whatsappgroep/facebookgroep en stuurt deze speler een persoonlijk bericht, met de vraag om een wedstrijd te spelen. Let op dat je dit bericht niet aan de hele groep stuurt, anderen zitten hier niet op te wachten!

Als de wedstrijd is gespeeld, geven beide spelers aan de beheerder (Steven voor Whatsapp en Steven, Ron of Sannewieke voor facebooek) door op welke dag en tijd je hebt gespeeld, wat de uitslag was en tegen wie je hebt gespeeld.

Steven verwerkt de uitslag in de ladder zodat je een nieuwe rating en ranking krijgt.

 

Een uitgebreide uitleg vind je hier.

Mocht je nog vragen hebben, Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. .

 

 

 

Banner
Banner
Banner