De Jeugdcommissie van Kampong Tennis is verantwoordelijk voor de diverse jeugdactiviteiten op het terrein of in samenwerking met andere verenigingen. Zo organiseert de commissie jaarlijks de KNLTB-voorjaarscompetitie, de clubkampioenschappen enkel en dubbel, het oud-jong, vriendjes-vriendinnetjes toernooi etc. De Jeugdcommissie werkt nauw samen met Ron van der Kroon, de hoofdtrainer van SV Kampong Tennis. Je vindt hier ons jaarprogramma voor de jeugd. Wij informeren onze jeugdleden ook per e-mail over de activiteiten die we organiseren.

jck 2009_enkel_prijzen

Wil je lid worden? Nieuwsgierig wat je bij ons kunt doen? Hier vind je alvast meer informatie!


Bij al deze activiteiten is de hulp van ouders onontbeerlijk. Dat kan variëren van het plaatsnemen aan de toernooitafel tot het begeleiden van kinderen bij uit- en thuiswedstrijden voor de competitie. Mocht je als ouder betrokken willen worden bij de activiteiten van de jeugdcommissie dan horen wij dat graag. Ook andere op- of aanmerkingen, wensen of leuke ideeën zijn van harte welkom.  

Ook willen we graag foto's ontvangen. Dus heb je een foto van een wedstrijd of een spannende actie stuur deze dan op naar de Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. . Dan zetten wij de foto op de site.

 

 

 

 

 

Banner
Banner
Banner