Veelgestelde vragen

 

 tennisterras en afhangbord

 

Is er een wachtlijst om lid te worden?

Nee, er is geen wachtlijst. Je kan op de website, bij het menu 'lidmaatschap’, het inschrijfformulier downloaden, printen en invullen. 

 

Hoe kan ik lid worden?

Je kan op de website in het menu ‘Lidmaatschap-aanmelden en opzeggen', het inschrijfformulier downloaden, printen en invullen. Stuur het samen met twee recente pasfoto’s naar het adres dat op het formulier genoemd staat. Een lidmaatschap gaat in op 1 april of 1 september. Je kan op het formulier aangeven per wanneer je lid wilt worden.

 

Per wanneer kan ik lid worden?

Een lidmaatschap gaat in op 1 april of 1 september. Je kan op het formulier aangeven per wanneer je lid wil worden.

 

Wat kost het om lid te worden?

Bij je inschrijving machtig je de vereniging om de contributie jaarlijks van je rekening af te schrijven.  De contributie bedraagt €140 per jaar voor senioren, €105 per jaar voor junioren.  Een lidmaatschapsjaar loopt van 1 april tot en met 31 maart. Als je vanaf september lid wordt, betaal je contributie voor een half jaar. Bij inschrijving betaal je eenmalig €27,50 entreekosten.  Meer informatie vind je in het contributiereglement onder lidmaatschap/contributie.

zicht op baan 3
 

Welke kortingsregelingen zijn er?

Gezinskorting: elk lid van één gezin heeft recht op 10% korting op zijn jaarcontributie indien tenminste twee andere gezinsleden lid (= niet abonnementhouder) zijn van Kampong tennis en allen woonachtig zijn op hetzelfde adres. Deze korting wordt automatisch toegepast.

U-paskorting: leden met een U-pas kunnen, zolang de gemeente deze regeling vergoedt, korting krijgen bij Kampong tennis. Voor seniorleden geldt een korting van 50%, voor juniorleden een korting van 100%, na overlegging van de U-pas aan de ledenadministratie.

Naast deze twee kortingsregelingen kent Kampong tennis geen andere kortingsregelingen.

 

Hoe lang is mijn lidmaatschap geldig?

Je bent lid totdat je zelf je lidmaatschap opzegt. Je dient voor 1 december van het laatste jaar dat je lid bent je lidmaatschap op te zeggen, anders wordt je lidmaatschap automatisch verlengd per 1 april van het jaar daarop (start nieuw tennisseizoen). 

 

Hoe kan ik mijn lidmaatschap opzeggen?

Als je je lidmaatschap wil opzeggen, dien je dit voor 1 december  van het laatste jaar dat je lid bent, te doen. Je kan per mail of post bij de ledenadministratie aangeven dat je je lidmaatschap beëindigt ( Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.   of per post naar Montrealdreef 12, 3564 KZ Utrecht) . Pas als je schriftelijke bevestiging hebt ontvangen van je afmelding, ben je daadwerkelijk geen lid meer.

 

Wanneer kan ik mijn lidmaatschap opzeggen?

Je kan je lidmaatschap per 1 april opzeggen. Je moet dit voor 1 december van het jaar daarvoor aangeven.  Het is onder bepaalde omstandigheden ook mogelijk om halverwege het seizoen (dus per 1 september) je lidmaatschap op te zeggen. Je krijgt dan 35% van het contributiebedrag terug als je je ledenpas terugstuurt naar de ledenadministratie (Montrealdreef 12, 3564 KZ Utrecht) en het bestuur de tussentijdse opzegging accepteert.

 

Ik ben geen lid van Kampong tennis maar wil toch tennissen. Kan dat?

Alleen leden kunnen van onze faciliteiten gebruik maken en les volgen bij de trainers. Het is mogelijk om door een lid van Kampong tennis geïntroduceerd te worden.  Een lid van Kampong Tennis kan bij de bar een introductiekaart kopen.

Terug naar boven

 zicht op baan 4

Kan ik banen huren?

In principe verhuren wij geen banen, maar in heel rustige periodes kan het bestuur daarop een uitzondering maken.

Terug naar boven

 

Kan ik training/les volgen?

Ja, leden kunnen tennisles krijgen. Neem hiervoor zelf contact op met de hoofdtrainer via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. . Meer informatie tref je aan bij de knop ‘Training’ op de website. NB: je wordt niet automatisch aangemeld voor les, als je je als lid inschrijft! De hoofdtrainer bepaalt op welk moment er plek is om les te volgen. Het is mogelijk dat er een wachtlijst is. Jeugdleden krijgen wel automatisch tennisles om het spel onder de knie te krijgen. Deze lessen worden deels gesubsidieerd door de tennisvereniging.

Terug naar boven

 

Staat jouw vraag hier niet bij? Stel dan je vraag aan het bestuur via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

Banner
Banner
Banner