knltb

 

SV Kampong Tennis doet ook met jeugdteams mee aan de officiële competitie van de KNLTB, de bond van alle tennisverenigingen in Nederland. Jeugdteams met 4 leden spelen op woensdagmiddag of in het weekend (afhankelijk van je leeftijd) wedstrijden tegen teams van andere clubs.

 

Per e-mail en via de training geven we door als je je weer kunt opgeven voor een competitie.

Voor sommigen is deelname aan de competitie de eerste kennismaking met gravel en andere baansoorten. Sinds 2011 spelen de Kampongspelers in wedstrijdtenue gesponsord door Instituut Blankestijn!

 

 

 

 

 

Voorjaarscompetitie (VJC) 2014

 

 

groen2014-2

 

Met nog 1 wedstrijd te spelen heeft het eerste Groene team het kampioenschap al behaald. Ze zijn niet meer in te halen.

Willem Veldpaus, Max Groenewegen, Emil van Waarde en Benjamin Meyer: van harte gefeliciteerd!

Ook onze felicitaties natuurlijk aan de invallers Jiske Siebesma en Njord Schoemakers (niet op de foto).

 

groen2014-1

 

 

Najaarscompetitie 2013: 

 

Hieronder vind je de teams, poules, wedstrijden, uitslagen en standen van onze jeugdteams:

 

Groen 1 (1322)

Groen 1 (1325)

Open klasse Jongens 11 tm 14 (1517)

Open klasse Meisjes 11 tm 14 (1608)

Open klasse Meisjes 11 tm 17 jaar (1915)

 

Vierde speelronde

Opnieuw goede resultaten voor het eerste Groene team en de Meisjes tm 17. Het groene team won weer en de meiden bereikten een gelijkspel. Beide teams behouden hun tweede plaats. De volgende speelronde wordt erg spannend. Het toeval wil dat beide teams tegen de koploper spelen. Succes! Dat geldt natuurlijk ook voor de andere jeugdteams die helaas puntloos bleven. We wensen alle teams veel succes in de laatste speelronde!

 

Derde speelronde 

De meiden t/m 17 jaar blijven het uitstekend doen! Ook de derde rond werd gewonnen en het wordt steeds spannender in de poule. Nog steeds een gedeeelde tweede plaats, kort achter de koploper. Klasse! Dat geldt ook voor het eerste Groene team. Ook zij wonnen weer en staan ook op een mooie tweede plaats.

De andere teams hebben het zwaar en verloren. Blijf volhouden!  Succes de komende week.

 

Tweede speelronde

De tweede speelronde leverde een mooie overwining op voor de meiden tm 17 jaar. Zij wonnen thuis overtuigend en klommen naar een gedeelde tweede plaats. Voor de andere jeugdteams ging het deze ronde moeizamer en verloor iedereen, al was er volop goed tennis te zien.  

 

Eerste speelronde 

De eerste speelronde in de najaarscompetitie leverde voor het eerste jongensteam Groen een fraaie uitzege op. Met 4-2 wonnen zij van Vleuten-De Meern. De meiden tm 17 jr begonnen hun competitie met een gelijkspel. De andere jeugdteams hadden het zwaar en verloren allemaal, helaas. Succes volgende week!

 

Voorjaarscompetitie 2013: jongens 1 meisjes t/m 12 jr Kampioen!!!

 

Gefeliciteerd jongens en meisjes t/m 12 jaar met jullie kampioenschap. Klasse gedaan. We zijn trots op jullie! ook felicitaties aan het gemengd team t/m 10 jr en het tweede jongensteam t/m 12 jr. Ook jullie hebben een prima competitie gespeeld, veel ervaring opgedaan en mooi tennis laten zien. Super!

Ook de zondagteams hebben hun competities beëindigd. Zowel de jongens t/m 14 jr als t/m 17 jr zijn op een keurige plek in de middenmoot geëindigd. De meiden t/m 17 jr hadden een heel zware competitie. Ze gaven echter niet op en werden een na laatste.

 

Alle jeugdteams: bedankt voor jullie inzet en mooie spel!  

 

 

vjc-2

 

 

vjc13-1

 

 

 

 

vjc-4

 

Voor vragen over de competitie kun je contact opnemen met: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. .

 

 

Spelregels

Wil je weten hoe de competitie gaat en wat de belangrijkste spelregels zijn? Klik dan hier

 

 

0292

 

 

 

 

Banner
Banner
Banner