Aanmelden voor een lidmaatschap
Je kunt je opgeven via het aanmeldformulier dat je hier kunt downloaden, printen en invullen. Voorzien van twee recente pasfoto's (één komt er op je KNLTB-tennispas) moet je dat opsturen naar de ledenadministratie: Montrealdreef 12, 3564 KZ Utrecht. 
Het lidmaatschap loopt van 1 april tot en met 31 maart en kan op 1 april of 1 september ingaan. Je kan op het formulier aangeven per wanneer je lid wilt worden.

Bij je inschrijving machtig je de vereniging om de contributie jaarlijks van je rekening af te schrijven. Als je vanaf september lid wordt, betaal je contributie voor een half jaar. Bij inschrijving betaal je eenmalig € 30 entreekosten.

 

Pasfoto-vervangservice

Als je de foto op je KNLTB-pas wil vervangen, moet je zorgen dat de ledenadministratie vóór 10 januari een nieuwe pasfoto van je heeft. Wij zorgen er dan voor dat de KNLTB deze nieuwe foto op je pas plaatst.

 

Beëindigen van een lidmaatschap
Je bent lid totdat je zelf je lidmaatschap opzegt. Je dient voor 1 december van het laatste jaar dat je lid bent je lidmaatschap op te zeggen, anders wordt je lidmaatschap automatisch verlengd per 1 april van het jaar daarop (start nieuw tennisseizoen).

Wanneer je je lidmaatschap wilt opzeggen, dien je dit vóór 1 december van enig verenigingsjaar schriftelijk aan de ledenadministratie kenbaar te maken (Montrealdreef 12, 3564 KZ Utrecht). Bij het beëindigen van een lidmaatschap wordt een (schriftelijke) bevestiging door de ledenadministratie verzonden. Deze bevestiging is het bewijs van beëindiging van je lidmaatschap. Bewaar deze dus goed. 

Het is voor bestaande leden bij uitzondering mogelijk om halverwege het seizoen (per 1 september) het lidmaatschap te beëindigen. Je krijgt dan 35% van het contributiebedrag terug als je met opgave van gegronde redenen (verhuizing buiten de stad) je ledenpas terugstuurt naar de ledenadministratie (Montrealdreef 12, 3564 KZ Utrecht). Zie hiervoor het contributiereglement.

Heb je nog meer vragen voor de  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.  stuur dan een email. 

Banner
Banner
Banner