voorbereiding tribune op baan 1 en 2We zijn begonnen! Op maandag 29 mei zijn baan 1 en 2 dicht gegaan en direct gesloopt. De komende weken spelen we op drie banen. We hebben een overzicht gemaakt van de trainingen de komende weken in een schema gezet. Er wordt op maximaal twee banen les gegeven en de andere baan blijft over voor vrij spelen. We kunnen niet afhangen omdat we tijdelijk geen afhangbord hebben. Onthoud hoe laat je de baan op bent gegaan en maak plaats na 30 minuten (enkel) of 45 minuten (dubbel) als andere mensen willen spelen.

voorbereiding tribune op voorste banenTennisbouw Nederland BV is geselecteerd als aannemer. Tennisbouw legt al meer dan 40 jaar tennisbanen aan in Nederland. Zij werken nu de details uit en bekijken bijvoorbeeld ook hoe ze het bouwterrein het beste kunnen bereiken. Doordat allerlei werkzaamheden tegelijk plaatsvinden, moeten ze ook rekening houden met ander bouwverkeer. Dat wordt passen en meten en betekent ook dat er op sommige dagen misschien niks aan de tennisbanen kan gebeuren.

Details worden ook nog nader ingevuld door landschapsarchitect Reinier Gerritsen van buro Topia, die de afgelopen jaren al eerder naar de tennisplattegrond heeft gekeken. In overleg met hem worden onder meer een verlichtingsplan gemaakt, groenvoorzieningen bepaald en terrasmeubilair uitgekozen.

Intussen is het grote clubhuis van Kampong op Hemelvaartdag in gebruik genomen.

 

 

Commentaar (0)Add Comment

Schrijf commentaar

busy
Banner
Banner
Banner