Kampong coconut club

Op zaterdag 24 juni 2017 organiseren we weer het allerbelangrijkste toernooi van het jaar: het enige evenement dat ALLE Kampong-sporten én sporters bijeen brengt. Dit jaar is het thema: Kampong Coconut Club met heerlijke temperaturen en hier en daar een tropische verrassing.

Potje voetbal, potje tennis, potje squash, happie eten, klein drankje, potje boulen, potje hockey en potje cricket, een groter happie eten, chillen, stevig of minder stevig borrelen en een dansje met een sjansje.

Geheel conform de Omnigedachte matchen we voor het tweede jaar op rij het Omnitoernooi met het nu al befaamde Kampong Cricket Festival.

Met een team van minimaal 8 personen (introducés zijn uiteraard welkom) speel je alle zes de Kampongsporten. Tennis dit jaar op 3 banen vanwege de renovatie en verhuizing.

Lunch en diner (foodtrucks!) zijn inbegrepen. We sluiten het toernooi af met een geweldig Kampong Omnifeest. Dit heerlijke, bijna all inclusive, pakket kan voor jouw team zijn voor € 225,-

Tot dan!
de Omnitoernooi-commissie, Daan Groot Zwaaftink (voetbal), Kresten van Leeuwen (squash), Juanita Lopes (voetbal), Fred Mertens (squash), Ellen van Rooij (namens federatiebestuur en tennis), Mascha Tamarinof (hockey), Patrick Verkerk (tennis)

Commentaar (0)Add Comment

Schrijf commentaar

busy
Banner
Banner
Banner