De Kampong-jeugdleden gaan scoren voor het nieuwe clubhuis! Ze willen geld ophalen, zodat ook zij lekker kunnen chillen voor en na de wedstrijd. Een actie met een groot blauw hart, want jeugdleden van hockey, voetbal, tennis en cricket trekken samen op! 

De actie 'Kampongjeugd scoort!' is simpel: probeer zoveel mogelijk sponsors te werven (ouders, familie, buren) die een bedrag per gescoord doelpunt inleggen en voor tennissers per gewonnen set. We tellen alleen officiële wedstrijden. We stoppen al deze sponsorgelden in één pot en daaruit kopen we de spullen van het verlanglijstje. Hoe meer geld, hoe meer jeugdspullen in het clubhuis!

Verlanglijstje

Er staan al een paar jeugdwensen op het verlanglijstje:

$1·         tafelvoetbalspel

$1·         airhockeytafel

$1·         prijzenkast

$1·         loungebanken

 

Hebben jullie nog meer ideeën? Wat zou je graag in het clubhuis hebben om daar langer met je teammaatjes te blijven? Laat ons weten via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.  

Niet alles kan en mag in het nieuwe clubhuis, maar we proberen zoveel mogelijk wensen te realiseren.

 

Wat moeten jullie doen?

We sturen een mail naar de coaches/begeleiders van de jeugdteams. Die gaan jou vragen om sponsors te werven. Je coach telt alle sponsorbedragen bij elkaar op en geeft aan ons door hoeveel euro per set jullie gaan scoren in de actieweek.

Een week na je competitiewedstrijddag kom je met je team het geld afstorten bij het kraampje achter het clubhuis. Daar wacht je nog een leuke verrassing ... en maken we een teamfoto. Alle teams die meedoen, komen in een grote fotocollage, die wordt opgehangen in het nieuwe clubhuis.

 

Jeugdcommissies van hockey, voetbal, tennis en cricket

Kampong zijn we samen!

Commentaar (0)Add Comment

Schrijf commentaar

busy
Banner
Banner
Banner